Tule meille töihin

Olemme suuri yritys pienoismuodossa. Meillä pääset nopeasti mukaan haastaviin tehtäviin ja saat kehittyä itsenäiseksi asianajajaksi turvallisessa työympäristössä.

Käsittelemme monitahoisia liikejuridiikkaan liittyviä tapauksia. Meillä on usein vastapuolina tai kumppaneina suuria, tunnettuja ja ammattitaitoisia asianajotoimistoja. Koska asiakkaillamme on liiketoimintaa myös ulkomailla, on toimintamme kansainvälistä.

Pienen kokomme ansiosta nuoret juristit pääsevät jo varhaisessa vaiheessa mukaan haastaviin tapauksiin liikejuridiikan saralla. Tapausten laajuus sekä kokeneiden asianajajiemme antama tuki antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä nopeasti itsenäiseksi asianajajaksi.

Tasapaino on tärkeää kaikille yrityksessämme. Meillä voi yhdistää innostavan työelämän sekä antoisan yksityiselämän.

Harjoittelujaksot

Joka kesä toivotamme tervetulleeksi kesäharjoittelijan, joka pääsee kokeilemaan, millaista on työskennellä meillä nuorena juristina. Tämä on oikeustiedettä opiskeleville hyvä tapa saada käsitys juristin työstä ja samalla kokea kesä Ahvenanmaalla.

Otamme mahdollisuuksien mukaan oikeustieteen opiskelijoita myös lyhyempiin harjoittelujaksoihin muina vuodenaikoina.

Ota meihin yhteyttä

Etsimme jatkuvasti motivoituneita juristeja, jotka ovat kiinnostuneita liikejuridiikasta ja liike-elämästä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen info@widman.fi