Jobba hos oss

Vi är en stor byrå i litet format. Hos oss kommer du snabbt in i utmanande ärenden och får en trygg utveckling mot en självständig roll som advokat.

Vi hanterar komplexa affärsjuridiska frågor med hög juridisk kvalitet och har ofta välkända och skickliga storbyråer som motpartsombud eller samarbetspartner. Våra kunders affärer gör också att vi rör oss i internationella sammanhang.

Samtidigt gör vår litenhet att juniora jurister snabbt kommer in i utmanande ärenden inom hela vårt affärsjuridiska område. Bredden på de juridiska frågorna och handledningen från våra erfarna advokater gör att utvecklingskurvan mot en självständig roll som advokat är brant.

Balans är viktigt för alla som jobbar på byrån. Hos oss går det utmärkt att kombinera ett utvecklande och spännande yrkesliv med ett rikt privatliv.   

Sommartrainee och trainee

Varje sommar tar vi emot en sommartrainee som får prova på hur det är att jobba hos oss som junior jurist. Det är ett bra sätt för dig som studerar juridik att få en inblick i advokatyrket och samtidigt uppleva sommar-Åland.

I mån av möjlighet tar vi också emot juriststudenter för kortare traineeperioder under andra tider än sommaren.

Hör av dig!

Vi letar alltid efter drivna jurister med intresse för affärsjuridik och näringslivsfrågor. Hör av dig till oss med en fritt formulerad ansökan och CV per e-post till info@widman.fi